U bent vakman

JOBS & SAMENWERKINGEN

Design Stone is op zoek naar zelfstandige vakmensen voor de plaatsing (bijvoorbeeld :  betegeling, buiteninrichting,...) in het kader van een volledige dienstverlening aan zijn klanten.

U bent schrijnwerker ?

U wilt steen of marmer in uw creaties integreren ? Dan bent u aan het juiste adres. Wij verfijnen, op uw maat, de elementen die essentieel zijn voor de esthetiek van uw realisaties. Breng ons een bezoekje om erover te praten !

U werkt in de bouwsector ?

Doe een beroep op Design Stone vanaf de schetsfase.

Dankzij onze uitrusting (3D model en actuele tekensoftware) en ervaring zult u heel wat tijd winnen. Samen vinden we voorstellen die zijn aangepast aan uw klant.

U bent gespecialiseerd in renovaties en moet het materiaal voorstellen dat past bij het huidige werk, bij de sfeer, en bij de stijl ?

Neem contact met ons op, we bieden een ruime keuze aan materialen en mogelijke afwerkingen. We praten met kenners om uw werf te doen slagen.

U bent architect ?

We staan steeds paraat om u informatie te geven over onze meest gerichte diensten, om u uitleg te geven over het gedrag van die steen of dat marmer. Heeft u een vraag ? Laten we erover praten !Informatie voor de vakmensen:
U bent schrijnwerker, u werkt in de bouw, u bent gespecialiseerd in renovatie, u bent architect,… ?

Dat is dit interessant voor u

Of u nu een hedendaagse decoratieve schouw kiest, een klassieke stenen, of marmeren schouw of een rustieke schouw, marmerbewerking Design Stone voldoet aan uw verwachtingen aan concurrerende prijzen...

Ook voor het uitwerken vanwastafels, kommen en lavabo's in arduin, leisteen of verouderde steen.
Werkblad voor de keuken, badkamer in marmer, stenen douche of zelfs tafel.

Voor binnen, trap in steen of in marmer. Maken van betegeling in natuursteen.

In onze showroom, heeft u een ruime keuze aan houtkachels, inbouwhaarden en speksteenkachels.

Het hele jaar door zijn er aanbiedingen en koopjes!